By   februari 18, 2014

De Fitbit Flex armband is een armband die vooral gemaakt is voor (top)sporters. Deze armband registreert vele dingen. Het houdt bij hoeveel je op een dag beweegt. De armband is te koppelen aan je persoonlijke account op de website of app van Fitbit Flex.

De functies van de armband:

De Fitbit Flex armband heeft meerdere functies, zo houdt het je gelopen stappen en de gelopen afstand bij. Je actieve minuten per dag worden geregistreerd en de kwaliteit van je slaap wordt bijgehouden. Ook je calorieverbruik wordt geregistreerd en met de armband wordt ook het slaapritme bijgehouden. Dit allemaal in een kleine armband.

De armband is draadloos of via Bluetooth te synchroniseren met de Fitbit app, hiermee blijf je goed op de hoogte van alles wat je doet, je kan hierdoor je vooruitgang goed bijhouden. Een andere functie ervan is dat je dus ook met vrienden verbonden kan worden, zo stimuleer je elkaar om te bewegen.

De armband is waterdicht, kan tegen zweet en regen en is ook te gebruiken als wekker. Het is gemakkelijk op te laden en is ongeveer een week te gebruiken met een volle accu.

Verder ziet de armband er mooi uit en is het een comfortabel, flexibele armband die niet al te veel opvalt.

Door middel van deze sportieve armband kan je gemakkelijk je stappen, slaap en calorieverbruik bijhouden, dit is een aanrader voor mensen die bepaalde sportieve doelen hebben. Hiermee kunnen ze alles goed bijhouden en direct hun vooruitgang zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *