De familie van de Fitbit producten bestaat uit meer dan alleen de armband. Naast de Fitbit Flex armband, heb je de Fitbit One, de Fitbit Zip, de Fitbit Aria en Fitbit accessoires.

De Fitbit One

De Fitbit One is het apparaatje dat al je sportieve bezigheden registreert. Denk hierbij aan je calorieverbruik, je trainingen, de gelopen afstand, de geklommen trappen die je zet maar ook je slaapritme. Het apparaat koppel je met Bluetooth waardoor je alles kunt kijken op de Fitbit App op je smartphone of op je tablet of computer/laptop.

De Fitbit One is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk in Burgundy en Zwart.

De Fitbit Zip

De Fitbit Zip is het ultieme apparaatje om je stappen bij te houden om vervolgens je calorieverbruik te zien. Zo maak je van een hobby een gezonde levensstijl. Het houdt alle stappen erg scherp bij waardoor je beter aan je gezondheidsdoelstellingen zult denken. Het apparaatje kun je in je broek doen of koppelen aan je beha of riem waarmee het alles bijhoud. Een ander groot voordeel is dat de Fitbit Zip vochtbestendig is en je deze dus kunt meenemen onder de douche of tijdens het zwemmen.

De Fitbit Zip is verkrijgbaar in diverse kleuren, namelijk in Charcoal (grijsachtig), lichtgroen, Magenta (roze), Midnight Blue (blauw) en Wit.

De Fitbit Aria

De Fitbit Aria weegschaal is het op eerste oog een normale (digitale) weegschaal. Maar dat is het niet. Het bijzondere en handige aan de Fitbit Aria weegschaal is dat alles wordt gekoppeld aan je activiteitenmeter en je dus alles kunt zien op de App. Zo worden onder andere je vetpercentage, je BMI en gewicht duidelijk afgebeeld. Waarbij je zelf alles kunt aflezen in de grafieken die het toont op de App en zo direct kunt zien of je vooruitgang boekt!

De Fitbit Aria scale is verkrijgbaar in wit en zwart.

Andere kleuren Fitbit Flex armbandjes

Af en toe wisselen van armband? Ook dat handig. Je kunt een pakket kopen waarin alleen drie losse armbanden zitten in de kleur blauw, rood en mintgroen. Zo kun je dagelijks wisselen van kleur wat het nog leuker maakt en nog belangrijker, je kunt het aanpassen op je kleding!

Deze zijn verkrijgbaar in Small en Large.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *