By   mei 30, 2014

Als je echt gezond en fit wilt worden dan zal je daarvoor moeten trainen. Nu trainen ook behoorlijk veel mensen wel, alleen hebben maar weinig mensen een idee van hoeveel calorieën ze nu echt op een dag verbranden. Het verschilt nogal of je in de bouw werkt of dat je een kantoorbaan hebt.

Eigenlijk zou je een apparaatje moeten hebben wat heel de dag je activiteit meet en waardoor je precies weet hoeveel energie je verbrand en hoeveel je op een dag loopt. Het zou helemaal mooi zijn als je dat apparaatje zou kunnen synchroniseren met je smartphone. Op een app zou je dan kunnen zien hoeveel calorieën je op een dag verbruikt hebt enzovoort.

Dit bestaat gelukkig al. De Fitbit Flex heeft al heel veel mensen gezonder en fitter laten worden en hen inzicht gegeven in hun levenspatroon. De Fitbit Flex zorgt er namelijk voor dat mensen een indruk krijgen van hoeveel ze op een dag bewegen en kunnen daardoor hun levensstijl erop aanpassen. De Fitbit Flex zorgt er namelijk voor dat mensen kunnen zien waar ze mee bezig zijn.

De Fitbit Flex zorgt ervoor dat je ziet hoeveel calorieën gebruikt op een dag, dus de hele dag en niet alleen hoeveel je er verbrand in de sportschool, en hoe vaak ze bewegen. Op deze manier is het een stuk makkelijker om in te schatten of je meer of minder moet eten, of dat je juist meer moet bewegen.