By   februari 18, 2014

De Fitbit Aria lijkt misschien een gewone weegschaal, maar heeft vele andere functies. De weegschaal die in wit en zwart verkrijgbaar is kan veel meer dan alleen je gewicht wegen.

Zo kan je natuurlijk net als bij een normale weegschaal je gewicht wegen, alleen houdt de Aria je gewicht bij en slaat dit op. Zo wordt dit allemaal opgeslagen met je Fitbit account en kan je je gewicht makkelijk bijhouden. Door middel van de draadloze synchronisatie kan je via de Fitbit app je statistieken altijd bekijken. Voor mensen die aan het afvallen zijn is dit erg handig aangezien ze makkelijk hun gewichtsverlies kunnen bijhouden.

Maar de Fitbit Aria houdt niet alleen je gewicht bij, maar nog meerdere dingen. Het houdt naast je gewicht nog het lichaamsvetpercentage en het BMI bij. Je lichaamsvetpercentage is het percentage vet dat je lichaam bevat en het BMI betekend body mass index. Het BMI kijkt met het lichaamsvetpercentage ten opzichte van je hoogte en gewicht en kan je vertellen of je in een goed of slechte gezondheid verkeert.

De weegschaal houdt alles bij en heeft geheugen voor acht verschillende personen. Dit wordt allemaal draadloos gesynchroniseerd en is online te zien of via de Fitbit app. Zo kan je alles snel bekijken en vergelijken.

Voor sporters die graag een kijk willen hebben op hun BMI en lichaamsvetpercentage is dit natuurlijk erg handig omdat je zo je gewicht, BMI en lichaamsvetpercentage per dag kan bekijken.

Je kan zelf doelen instellen en zo naar je doelen toewerken, wat hier motiverend aan is dat je prestaties verdient na het behalen van je doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *